Næste kursus starter den 25. september 2017

Undervisningen foregår i Akupunktur Universitets kursuscenter i Herning kommune på adressen:

Søndermarken 2

7490 Aulum.

Akupunktur Universitetets mål med uddannelsen:

• At skabe akupunktur undervisning i Verdensklasse.
  • At uddanne Danmarks bedste akupunktører.
  • At træne eleverne, så de kan klare enhver helse-situation uden at behøve at tænke over, hvad de skal gøre.
  • At uddanne eleverne, så de kan skabe en succesfuld klinik og dermed blive i stand til at hjælpe over 90% af alle        akut-patienter og 85% af alle kronisk syge patienter.

Kurset består af 4 moduler. Vi starter og slutter med 7 dages intensivt kursus i Aulum.
Eleverne kan bo gratis hos Akupunktur Universitetet i disse to uger – to enkeltværelser og ni dobbeltværelser.

Det kaldes Internatkursus med et fint ord.

Pensum

2 x 7 dages Internatkursus
13 – 1-dags kurser
24 – 1-dags hjemme-undervisning

Kursets varighed

1. modul:
7 dages Internatkursus
4 dages hjemme-undervisning

2. modul:
6 – én-dags kurser
8 dages hjemme-undervisning

3. modul:
7 – én-dags kurser
8 dages hjemme-undervisning

4. modul:
7 dages Internatkursus
4 dages hjemme-undervisning

Total: 504 lektioner. Timetallene fordeles jvf. “Lov nr. 351 af 19 maj 2004 samt BEK nr. 978 af 1. oktober 2012 §10. (RAB loven)

Tid og pris

Vi lavede en spørgeskema-undersøgelse blandt 300 af vore tidligere AcuNova elever, og der var et stort flertal for en kortere periode. Derfor 14 måneders intensiv uddannelse, hvor de fleste skoler bruger 2 – 3 år.

Hvis du sammenligner Akupunktur Universitetets uddannelse med andre kolleger, kan du se at vore timetal ligger i den bedre ende.

Kursusafgiften for hele uddannelsen er kr. 55.000,- inklusiv alle kursusmaterialer samt overnatning og frokost under Internatugerne i Aulum. Har man Merit fra AcuNova er prisen kr. 50.000.

Kursusafgiften kan betales kontant (lille kontantrabat) eller deles i 4 rater på hver kr. 13.750,-  Første rate betales en måned før kursusstart.

Akupunktur Universitetets uddannelse hverken den billigste. Men selv om vi har flere lektioner end de fleste skoler, samt den største teoretiske og praktiske kompetence i Skandinavien, er vi heller ikke den dyreste.

Undervisnings kalender 2017 – Jylland

En uges Internatkursus den 25. september – 1. oktober 2017 i Akupunktur Universitets kursusejendom i Aulum (Herning kommune).

Den kinesiske del af undervisningen foregår den sidste lørdag hver måned (med nogle få undtagelser) i 14 måneder hos Akupunktur Universitetet. Søndermarken 2. 7490 Aulum

Praktik: Otte søndage efter lørdagsundervisningen

Vi slutter som vi begyndte, med en uges Internatkursus fra 24. – 30. november 2018

Email: john@boel.org