AcuKing er den syvende Moderne Akupunktur metode (2014).

AcuKing er meget forskellig fra de andre seks metoder. De seks andre Moderne Akupunktur metoder kan – i rækkefølge – læres uden forkundskaber.

Det har krævet mange resurser at udvikle AcuKing og rigtig mange timer. Der har været utallige blindgyder før det faldt i hak – men nu er den der, og den unikke teknik løfter akupunktur til helt nye højder!

Metoden er sammensat og inspireret af hele fire forskellige principper.

  1. Traditionel Kinesisk Akupunktur.
  2. Kejserens akupunktur
  3. ECIWO akupunktur
  4. Dr. Richard Tans balance teknik

Med andre ord, får man styrken af fire unikke metoder, når man har lært at beherske AcuKing. Den dynamiske effekt ved at inkludere disse fire metoder i én er utrolig – næsten magisk.

1. For at lære AcuKing må man først lære de kinesiske meridianer, ellers er det ikke muligt at forstå metoden.

2. Kejserens akupunktur er en hemmelig metode, der var forbeholdt den kinesiske kejsers 12 hof akupunktører. Metoden er gået i arv til efterkommerne af disse store mestre, og de må ikke lære andre det. Jeg behersker ikke kejserens akupunktur, men har lært på hvilke kropsområder punkterne sidder – ad hemmelige kanaler.

3. ECIWO akupunktur blev udviklet af den kinesiske biologi-professor Yingqing Zhang på Shandong Universitetet i Kina i 1980erne.

ECIWO er en ny måde at se på kroppens struktur og udvikling, der har ført til meget effektive behandlingsmetoder af mange menneskelige lidelser. Denne behandling kaldes Bio-ECIWO eller blot ECIWO akupunktur

ECIWO akupunktur giver, på sæt og vis, kinesisk akupunktur et videnskabeligt grundlag. Den generelle effekt af ECIWO akupunktur er meget højt.

4. Dr. Richard Tan er verdens bedste kinesiske akupunktør.

Dr. Tan er både akupunktør og elektroingeniør, og da jeg også har en baggrund inden for elektronik, kunne vi rigtig udveksle vi ideer, tanker og metoder imellem behandlingerne, da jeg behandlede ham i foråret 2014.

AcuKing anvender ikke dr. Tans punkter, men er inspireret af den unikke teknik han anvender.

AcuKing er ekstremt effektiv til behandling af kroniske sygdomme, både smertetilstande og organiske sygdomme.