Sports-akupunktur, Kryds Kanal Akupunktur (Cross Channel), Kinesiologi-Akupunktur og Triggerpunkt Akupunktur kaldet for TRICKS behandling.

Denne del af kurset er måske den mest spændende! Eleverne lærer lette og meget effektive teknikker til næsten enhver tænkelig situation.

Vi har udvalgt lidt godter fra hver af disse systemer. Sammen med egne opdagelser giver det eleverne en enorm styrke, der kan bringe dig i akupunkturens gule føretrøje.

Vi bruger god tid på specielle tricks den første intensive uge, så du omgående kan anvende disse stærke værktøjer.

F.eks. er såkaldt Cross Channel akupunktur i kombination med Akupunktur 2000 yderst effektiv til behandling af sportsskader og andre akutte smerter.

Per definition er kronisk sygdom uhelbredelig. I mange tilfælde kan man alligevel hjælpe disse patienter med Akupunktur 2000 og kinesisk akupunktur. I de tilfælde, hvor dette ikke er muligt, findes der andre muligheder. Inspireret af en kineser (akupunktør og laser ingeniør), der bor i USA, arbejder vi i øjeblikket med Trigger Punkt akupunktur, der sammen med TCM og A2000 i mange tilfælde kan ændre en kronisk tilstand til akut, og dermed lette helbredelsesmulighederne betragteligt.

Naturligvis lærer eleverne også dette – som de første i Europa.