Tilbageblik

Mens akupunktur har været anvendt i Fjernøsten til helbredelse af alskens sygdomme i flere tusinde år, har det kun været rigtig kendt i Vesten siden 1970, da præsident Nixon besøgte Kina – sammen med mange fremsynede videnskabsmænd.

Meget langsomt spredte akupunkturen sig til Europa og Danmark.

Som alt ”nyt” var det op ad bakke for akupunkturen i Skandinavien de første mange år. Det erfarede alle “vi gamle” mange gange på egen krop. Heldigvis er det meget lettere at være akupunktør i dag.

Nu

Siden introduktionen af kinesisk akupunktur i Europa, er der blevet udviklet en del nye og meget spændende akupunktur-metoder.

Akupunktur Universitetet tilbyder uddannelse og kurser i kinesisk akupunktur samt i flere andre akupunkturmetoder.
De vigtigste af disse er: AcuNova, AcuLine, AcuChronic, AcuDNA, AcuStomach, AcuSpine, AcuKing, AcuOne, TCM, øreakupunktur, NPSO (smertebehandling) og ECIWO akupunktur.

Underviserne hos Akupunktur Universitetet er blandt de højest uddannede i Europa. Desuden har de alle over 23 års erfaring som akupunktører på Danmarks førende klinikker.

Fremtid

Der er 1.700.000 kronisk syge patienter (i Danmark), der af lægevidenskaben har fået den besked at: ”Det skal du lære at leve med”.

Akupunktur Universitetets mål med undervisningen er bl.a., at eleverne kan hjælpe 80% af disse patienter.

Det er et absolut realistisk mål – baseret på erfaringen fra vores daglige arbejde.

Omregnet til fuldtidsstillinger er der under 1.500 akupunktører i Danmark (der er 16.000 læger), så der er et kæmpemæssigt behov. Vi forsøger at dække en lille del af dette behov.

Akupunktur Universitetet uddanner nye og ”gamle” behandlere i både moderne og i klassisk kinesisk akupunktur – på et højt fagligt niveau. Det er der også andre, der gør, så hvorfor vælge Akupunktur Universitetet?

Underviserne har, foruden omtalte erfaring som akupunktører, også de bedste uddannelser samt nogle af Danmarks største klinikker, så de har bevist i praksis, at det de underviser i – det virker.

Eller med andre ord: Akupunktur Universitetet har den største teoretiske og praktiske kompetence i Skandinavien.

Det lyder måske som pral – men det er også sandheden.