Master Akupunktører behandler rigtig mange forskellige helseproblemer med gode resultater – også i de tilfælde hvor læger / speciallæger og andre alternative behandlere ikke kunne hjælpe.

Næsten alle patienter, som bliver behandlet af en Master Akupunktør, har fået stillet én eller måske flere diagnoser af forskellige læger: Familielæge, speciallæge, overlæge, osv.


Det sker desværre nogle gange, at lægerne stiller forskellige diagnoser – det kan nemlig være meget vanskeligt, at stille en præcis lægelig diagnose.

Denne/disse diagnoser er beregnet til medicinsk eller kirurgisk behandling, og virker fint i de fleste tilfælde.

Der findes faktisk en doktorafhandling, der dokumenterer, at ca. 20% af alle lægevidenskabelige diagnoser er forkerte.

En kiropraktor, fysioterapeut eller en kinesisk læge, ville måske stille diagnosen på en helt anden måde. Andre behandlere rundt omkring i verden bruger atter andre diagnosemetoder til deres behandlinger.

Master Akupunktører stiller ikke en almindelig lægevidenskabelig diagnose.

Vi deler kroppen ind i områder – udsnit eller segmenter – og når vi ved, hvor problemet sidder i kroppen, bruger vi denne viden, både som diagnose- og behandlingsmetode.

Eller med andre ord: Når vi ved hvor problemet sidder i kroppen, ved vi også, hvordan vi skal behandle det.

Master Akupunktørerne lærer under uddannelsen, hvordan hun/han skal stille en ”Master Akupunktør diagnose”

Det bedste i den forbindelse er måske, at der ikke er tale om symptombehandling – når en Master Akupunktør behandler symptomet, behandler hun/han samtidig årsagen til problemet.