DIAGNOSE

Boel Moderne Akupunktur behandler rigtig mange forskellige helseproblemer med gode resultater – også i de tilfælde hvor læger / speciallæger og andre alternative behandlere ikke kunne hjælpe.

Næsten alle patienter som kommer til vore elever har fået stillet én eller måske flere diagnoser af forskellige læger: Familielæge, speciallæge, medicinsk læge, kirurg osv.

Det sker desværre nogle gange, at lægerne stiller forskellige diagnoser – det kan nemlig være meget vanskeligt at stille en præcis lægelig diagnose.

Denne/disse diagnoser er beregnet til medicinsk eller kirurgisk behandling, og virker fint i de fleste tilfælde.

En kiropraktor, fysioterapeut eller en kinesisk læge, ville måske stille diagnosen på en helt anden måde. Andre behandlere rundt omkring i verden bruger atter andre diagnosemetoder til deres behandlinger.

Master Akupunktører stiller ikke en almindelig lægevidenskabelig diagnose.

Vi deler kroppen ind i områder – udsnit eller segmenter – og når vi ved, hvor problemet sidder i kroppen, bruger vi denne viden, både som diagnose- og behandlingsmetode.

Eller med andre ord: Når vi ved hvor problemet sidder i kroppen, ved vi også hvordan vi skal behandle det.

Det bedste i den forbindelse er måske, at der ikke er tale om symptombehandling – med BMA behandler man årsagen til problemet!