Hvorfor er MASTER AKUPUNKTØR uddannelsen Europas bedste akupunktur uddannelse?

Den korte forklaring: ”Det er hovedsageligt på grund af det eleverne lærer den første uge”!

Foruden de 11 Boel Moderne Akupunktur (BMA) metoder vi selv har udviklet, lærer Master Akupunktører, øreakupunktur og kinesisk akupunktur. Master Akupunktør elever, er de eneste der lærer det.

Uddybende forklaring: På grund af den dynamiske metode vi anvender i undervisningen, opstår der en stærk synergi virkning (samarbejde) mellem BMA og kinesisk akupunktur.

Uddannelsen består af klasseundervisning, teori og praksis samt e-læring. Vi har arbejdet hårdt på at få teori og praksis til at gå op i en højere enhed, og det er heldigvis lykkedes ud over al forventning, så det næste hold Master Akupunktører får den bedste akupunktur uddannelse der eksisterer.

Som Master Akupunktør er du én af de mest værdifulde mennesker på jorden. Du bliver i stand til at hjælpe de allerfleste kroniske patienter, der er opgivet af lægevidenskaben.

Undervisningen foregår i Akupunktur Universitets kursus ejendom i Aulum. Kursus start er hver dag kl. 9, og det fortsætter til sen eftermiddag – indtil vi er færdige med dagens program.

Det vigtigste eleverne lærer den første uge, er de 11 unikke MA-metoder. De lærer at beherske 10 af dem til perfektion! Den tiende, AcuKing, lærer du til de næste måneder.

Selv om du tidligere har lært et eller flere BMA-metoder, vil du opdage, at vi får mere i dybden denne gang.

Eleverne lærer desuden øreakupunktur samt en kinesisk metode, der hedder ECIWO akupunktur.

MASTER AKUPUNKTØR uddannelsen varer 14 måneder, og består af 504 lektioner – ligelig fordelt mellem teori, praktik og E-læring.

Vi begynder med 7 dages internatkursus, derefter den sidste weekend de næste 14 måneder, hvorefter vi slutter med 7 dages internatkursus.

Kursisterne lærer en ny meridian hver måned.

Hos Akupunktur Universitetet lægger vi vægt på, at du er i stand til at anvende det du har lært allerede dagen efter undervisningen, så derfor lærer du både teorien og praksis. For at teknikken skal sidde fuldstændig fast, får du desuden adgang til 107 undervisningsfilm på Dropbox/Vimeo (Internettet).

Vi har forskellige unikke undervisningsmetoder, der betyder, at ordblinde og andre med indlæringsvanskeligheder er i stand til at følge undervisningen, på lige fod med såkaldte boglige elever.

I den sidste undervisningsuge binder vi alle løse ender sammen samt fordyber os i TCM teoriernes mysterier. Det foregår også i Akupunktur Universitets kursuscenter i Aulum.