HVORFOR MASTER AKUPUNKTØR UDDANNELSE?

Hvorfor er MASTER AKUPUNKTØR uddannelsen Danmarks og Europas bedste akupunktur uddannelse?

Den korte forklaring: ”Det er hovedsageligt på grund af det eleverne lærer den første uge”!

Foruden de 10 Boel Moderne Akupunktur (BMA) metoder vi selv har udviklet, lærer Master Akupunktører, øreakupunktur og kinesisk akupunktur.

Uddannelsen består af klasseundervisning, teori og praksis samt e-læring. Vi har arbejdet hårdt på at få teori og praksis til at gå op i en højere enhed, og det er heldigvis lykkedes ud over al forventning, så det næste hold Master Akupunktører får den bedste akupunktur uddannelse der eksisterer.

Som Master Akupunktør er du én af de mest værdifulde mennesker på jorden. Du bliver i stand til at hjælpe de allerfleste kroniske patienter, der er opgivet af lægevidenskaben.

Undervisningen foregår i Akupunktur Universitets kursusejendom i Aulum. Kursusstart er hver dag kl. 9, og det fortsætter til sen eftermiddag – indtil vi er færdige med dagens program.

Det vigtigste eleverne lærer den første uge, er de 10 unikke Boel Moderne Akupunktur metoder. De lærer at beherske 9 af dem til perfektion! Den tiende, AcuKing, lærer du til perfektion de næste måneder.

Eleverne lærer desuden øreakupunktur samt en kinesisk metode, der hedder ECIWO akupunktur.

MASTER AKUPUNKTØR uddannelsen varer 14 måneder, og består af 504 lektioner – ligelig fordelt mellem teori, praktik og E-læring.

Vi begynder med 7 dages internatkursus, derefter den sidste weekend de næste 14 måneder, hvorefter vi slutter med 7 dages internatkursus.

Kursisterne lærer en ny meridian hver måned.

Hos Akupunktur Universitetet lægger vi vægt på, at du er i stand til at anvende det du har lært allerede dagen efter undervisningen, så derfor lærer du både teorien og praksis. For at teknikken skal sidde fuldstændig fast, får du desuden adgang til 107 undervisningsfilm på Dropbox (Internettet).

Vi har forskellige unikke undervisningsmetoder, der betyder, at ordblinde og andre med indlæringsvanskeligheder er i stand til at følge undervisningen, på lige fod med såkaldte boglige elever.

I den sidste undervisningsuge binder vi alle løse ender sammen samt fordyber os i TCM teoriernes mysterier. Det foregår også i Aulum, hvor eleverne igen kan bo i Akupunktur Universitets undervisningsejendom.