MODERNE AKUPUNKTUR

Boel Moderne Akupunktur (BMA) består af 11 Moderne Akupunktur metoder, der er skabt på basis af ældgammel kinesisk medicin samt 21 nye videnskabelige opdagelser.

Den første af disse metoder, AcuNova (tidligere Akupunktur 2000), er efterhånden blevet et begreb indenfor komplementær medicin i Skandinavien og i de tysktalende lande.

Jeg er stolt over, at “Den Åbne Universitet for Komplementær Medicin” udnævnte mig til “Århundredets Akupunktør” for udviklingen af AcuNova akupunktur – den første Boel Moderne Akupunktur metode.

AcuNova har siden 1999 vist sig velegnet til behandling af godt 70% af næsten alle helseproblemer – resultaterne af behandling af smerter, samt blinde og svagsynede er speciel enestående.

Dengang i 1990erne kunne ingen ane, at Akupunktur Universitetet 20 år senere blev officielt partnere med to af Amerikas førende universiteter – UCLA (University of Californien, Los Angeles) og University of Alabama samt den førende øjenhospital i Kina, i daglig tale: Beijing Eye Hospital.

Akupunktørerne hos Boel Akupunktur i Aulum, samt en håndfuld videnskabsmænd, har i løbet af årene brugt megen tid på at udforske det nye system. Efterhånden som forskningen skred frem, blev de klar over, at BMA indeholdt nogle enestående potentialer, som man ikke før havde set inden for noget kendt sundhedssystem.

Det har bevirket, at en behandler, der behersker alle 11 BMA-metoder, kan hjælpe omkring 85% af sine patienter – også de kroniske patienter, der er opgivet af lægevidenskaben.

En Master Akupunktør, der har lært de 11 BMA-metoder, Klassisk Kinesisk Akupunktur samt øreakupunktur lykkes omkring 95%.