SYNERGI

Boel Moderne Akupunktur (BMA) består af 11 moderne akupunktur metoder, der er skabt på basis af gammel kinesisk medicin samt 22 nye videnskabelige opdagelser.

De 11 BMA-metoder arbejder sammen på en dynamisk måde – de er i synergi med hinanden.

Synergi betyder, at to eller flere behandlingsmetoder hjælper hinanden med behandling af en bestemt sygdom, og på den måde skaber endnu bedre resultater end metoderne gør enkeltvis.

Et eksempel er behandling af kroniske mave-tarm problemer, hvor synergien mellem tre BMA-metoder, AcuStomach, AcuDNA og AcuOne skaber en hidtil ukendt virkning.

Denne unikke kraft, ser man både ved behandling af diverse kroniske sygdomme og forskellige autoimmune syndromer.

På et Master-kursus havde en af deltager piskesmæld (kronisk), og hun havde prøvet ALT. AcuNova havde – som det eneste – hjulpet hende en del, men hun havde stadigvæk konstante smerter. Da vi anvendte AcuSpine og AcuOne sammen med AcuNova, bevirkede synergien mellem disse metoder, at resten af smerterne forsvandt, og hun fik fuld bevægelighed i nakken.

Vores kursister lærer ikke kun de 11 BMA-metoder, men også hvordan synergien bevirker, at man hurtigt og effektivt kan hjælpe mere end 90 % af de ca. 66% af alle voksne, der har fået den nedslående besked af lægevidenskaben: ”Det skal du lære at leve med”.

Synergivirkningen er dermed uhørt vigtigt inden for akupunkturbehandlingen.

Når to eller flere metoder arbejder mod et fælles mål, bliver effekten meget større, end hvis det kun er en enkelt, der arbejder mod målet. Det samme gør sig gældende, når to eller flere behandlingsmetoder hjælper hinanden med behandling af en bestemt sygdom. Det betyder, at de er i synergi med hinanden, og det er netop styrken ved BMA’s 11 metoder sammen med kinesisk akupunktur.

Da denne synergi-virkning ikke bliver tilbudt andre steder, bringer det Master Akupunktøren i verdensklasse-niveau.